Sofakritiker.dk startede i maj 2011 for fuld udblæsning, med næsten daglige indlæg. Siden er det endt på et ’ét-indlæg-om-måneden’-agtigt leje – og her bliver det nok (desværre) liggende. Ved siden af bloggeriet, som trods alt blot er en hobby, har mit rigtige arbejde de sidste års tid fyldt rigtig meget. Det har resulteret i flere skønne tv-programmer, som har ramt skærmen i 2011 og ’12 – og også allerede i marts 2013 er der nyt fjernsyn, som jeg har haft fornøjelsen af at sætte mit aftryk på. Har du ikke allerede hørt om TV2s nye store lørdagsunderholdning ’Klipfiskerne’, så vil jeg da gerne slå et slag for det. Alle lørdage kl. 20.00 sidder Sigurd Kongshøj, Huxi Bach og Thomas Warberg samt deres gæster klar til at grine af og quizze med de bedste virale videoer fra nettet. Det er et nyt danskudviklet koncept og det er lidt en usædvanlighed i den genre – så det er for os, der har været involverede, en ret stor begivenhed. Jeg håber du vil se med.Det er ikke normalt den genre jeg skriver om, og lad dette være undtagelsen. Her på bloggen er det scriptede dramaer og komedier det handler om.

Denne hobbytjans har dog i sig selv også ført spændende ting med sig, for efter at have gæstet diverse radioprogrammer er jeg nu blevet fast tv-anbefaler på Radio24syv i programmet ’Weekendtillægget’. En gang om måneden (søndage omkring kl. 9.40) gæster jeg programmet og kommer med tre-fire anbefalinger til, hvad man kan se på danske tv-skærme og streaming-tjenester. Så vil du have flere anbefalinger end jeg kan komme med her på siden, så er det en god idé at lytte med. Næste gang er søndag d. 17. marts.