Hvis du som mig elsker en godt fortalt tv-serie og hader når kanalerne kommer med uopfindsomme bud på nye faste serier, så er der en sandsynlighed for, at du er en vaskeægte tv-nørd – og hvor er det bare dejligt.

Vi lever i tv-seriernes guldalder og hver måned starter nye fantastiske serier, hver uge kommer der fantastiske afsnit og dagligt kan du bruge tid med karakterer du elsker. Hvad enten du ser tv-serier som tidsfordriv, som ren afslapning eller som dagens højdepunkt, så har du en mening om det du ser. Kunne du tænke dig at dele din mening med os andre? Vil du anmelde nyt eller gammelt, lave top ti lister, komme med interessante nyheder eller personlige beretninger fra din kærlighedsaffære med skærmen? – Så inviterer jeg dig hermed til at skrive indlæg her på sofakritiker.dk.

Så brænder du også for tv-serier og for at fortælle andre om det du ser, så skriv et indlæg, og send det til kontakt@sofakritiker.dk, så skal jeg sørge for at dit indlæg kan blive læst her på siden – en side der hver måned har omkring 500 besøgende.