Synger The Office på sidste vers?
Først sagde Michael Scott (spillet af Steve Carell) op som chef for papirfirmaet Dunder Miflin, siden kom nyheden om at NBC vil forsøge sig med en spin off serie, der handler om Dwight (Rainn Wilson), der skal drive et Bed and Breakfast på hans gård, og nu mister serien måske også Kelly Kapoor (Mindy Kaling). Hun får dog ikke en spin off, men Kaling får hovedrollen i en endnu unavngiven serie på Fox. Får hun held med den, så forlader hun nok The Office. Kaling er både producer og forfatter på The Office udover skuespiller. Det samme gør sig gældende i hendes nye pilot på Fox.
Nu er det store spørgsmål så om kontoret i Scranton er ved at lukke… Noget tyder på det…

Synger The Firm på sidste vers?
Meget tyder på at NBC heller ikke forlænger deres nye The Firm. I hvert fald er serien rykker fra torsdag aften til lørdag aften, hvilket på amerikansk tv, er det samme som at sige farvel. Seertallene har da også været elendige. Torsdagen bliver i stedet udfyldt af den nye Awake fra d. 1. marts.
https://youtube.com/watch?v=aDbF8b9wkMs
Nå, ja og hvorfor ikke også lige få denne trailer med:
<!–
WriteFlash('’);
//–>
Gammelt Louis CK projekt vækkes til live
Der er en ny pilot på vej hos CBS. For de har bestilt et afsnit af serien Boomtown fra geniet Louis CKs hånd. Det er ca. 13 år siden af Louis CK og hans ven og medforfatter Spike Ferensten skabte serien, som CBS nu vil forsøge at vække til live – et træk som man sjældent ser i branchen, det er faktisk stort set uden sidestykke. Serien handler om en gruppe unge mennesker, der forsøger at realisere deres drømme under en økonomisk krise. Louis CK er blandt andet manden bag en nyskabende serie på FX, Louie, der har omdrejningspunkt omkring en karikeret udgave af ham selv. Har du endnu ikke set Louie, så ligger der to sæsoner og venter på dig og der er mindst to mere på vej. Desuden kan du formedels sølle fem dollars købe hans nye stand up show online her.

GoodFellas bliver til tv-serie
Også AMC har gang i spændende ting. De har nemlig skaffet tv-serieudgaven af GoodFellas. Og det er da også et godt match. Kanalen der har serier som Breaking Bad, Hell on Wheels og The Walking Dead, synes at være den perfekte legeplads for en grufuld serie med masser af vold. Filmens oprindelige producer, Irwin Winkler og Martin Scorsese er begge producere på serien. Der er ingen detaljer om plottet endnu, men rygterne går på at vi følger Henry Hill efter han er kommet i vidnebeskyttelse.
Nu må vi bare håbe at AMC ikke skærer for meget i budgetterne, som de gjorde det med Breaking Bad og The Walking Dead.