Efter at have set afslutningen på Breaking Bads fjerde sæson, følte jeg mig nødsaget til at komme med et kort indlæg. Måske lyder jeg som en fjantet forelsket skolepige når jeg skriver: Oh my God!

Der er langt imellem så stærke serier som Breaking Bad, men med denne afslutning hævede serien sig fra toppen af Superligaen til finalen i Champions League. Det er tv når det er allerbedst!

Jeg skal undlade at afsløre detaljer om afslutningen, men blot sige: Se Breaking Bad!

Hvad der er tilbage af spænding til femte (og sidste) sæson må tiden vise, men selvom det lige nu virker til at Walt og Jesse endelig kan puste ud – og at serien i princippet godt kunne have sluttet her, så er jeg sikker på at de forfattere der indtil nu har givet os spænding, humor og tv-genialiteter nok skal præstere endnu en sæson. Jeg skal i hvert fald se med…

Har fået set fjerde sæson? Hvad synes du?