Serien Breaking In er tidligere blevet erklæret død, og Fox har ikke villet forlænge serien, som kun fik en kort sæson. Men nu har Sony Pictures TV og Fox alligevel besluttet sig for at have rettighederne til at forlænge kontrakterne med de medvirkende i serien, hvilket pludselig efterlader døren på klem for Christian Slater og hans kolleger.

Derudover har AMC lavet en ny trailer for den nye sæson Breaking Bad, som snart starter. Traileren opsummerer på to minutter hvad der er sket i de foregående tre sæsoner. Jeg ved godt at jeg lyder som en turist i Ekkodalen når jeg igen skriver hvor meget jeg glæder mig til d. 17., men se lige hvor fed serien er her.

Også HBO har lavet en trailer for den sidste sæson af Entourage. Tidligere har de frigivet en lille teaser, som ikke rigtig afslørede noget, men nu har endelig klippet noget sammen fra de kommende otte afsnit der skal slutte serien:

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Vi må ikke glemme The Walking Dead, som dog har lidt længere udsigter, men de er nu nået til teaser niveau, og har frigivet denne lille ting:

<!–
WriteFlash('’);
//–>